tirsdag, juni 13, 2006

Robin Huxi SutskoGoddag, jeg er gæsteblogger på Klejs' univers, mit navn er Robin Huxi Sutsko.
Jeg er 3 ½ år, men er vældig moden af min alder - sommetider.
Klejs er min "mor", hun hentede mig da jeg ikke var større end en tobak for en skilling i hovedstaden, hvor hendes bedste veninde bor. Siden da har jeg boet i Århus, faktisk i forstaden Viby. Jeg elsker at bo der, jeg får lov at komme ud, hvis vejret er godt, ganske vist i seletøjet, men jeg får lov til at være ude i det saftige grønne græs. Jeg har beskedne interesser, jeg kan godt lide at snuse, hoppe rundt, lytte efter mærkelige lyde og selvfølgelig at blive kælet for. Jeg får dejlig mad og frisk vand hver dag, i ny og næ er der også en saftig agurk eller gulerod til mig. Men bedst af alt er naturligvis mælkebøtteblade!
Min mor synes at jeg er nuser, hvad synes I?

Min mor har en kæreste, der mest er der i weekender, han er god nok, han gør hende glad, de kan i hvert fald godt lide at lege sammen, engang ville jeg være med og hoppede ned fra buret (hvilket er ret langt ned!) og kravle under sengen. Jeg blev der helt til de vågnede. Mor blev helt bange, og troede at jeg var stukket af, eller faldet i toilettet (jo, jo, det er skam sket, jeg blev helt våd og forskrækket!) Nå, men de fandt mig da lidt senere. Hun skældte lidt ud, men jeg fik også lidt kæl, det var trods alt hårdt at være uden mad eller vand i flere timer.

Jeg tror egentlig at hendes kæreste er en lille smule bange for mig, for han har aldrig taget mig op, kun klappet mig på hovedet og kløet mig i nakken. Han tør nok ikke give mig mad, for jeg kan godt blive lidt vild, og nappe lidt, men kun fordi jeg er så glad for mad!

Det er hårdt for mig at skrive med de små kløer, men det kan være at jeg skriver mere senere, for lige nu er der kommet nye dufte ind ad vinduet, jeg lige skal snuse mig frem til.

3 kommentarer:

  1. Er det en marsvin?

    SvarSlet
  2. Ulrik ; her det bedste veninden der skriver og det er en kanin... Ja Robin Huxi Snutsko er en lækker laban og dejlig nuttet.

    SvarSlet
  3. Underholdende historie! :)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...