mandag, juni 12, 2006

De ting jeg har nået i sidste uge...

De ting jeg har nået i sidste uge...
  • Læse Sara Blædels "Kald mig prinsesse" - Jep! Fik læst den, god, ubehageligt læstestof, men gribende. Kan varmt anbefales.

  • Lære hvad offside er - fik lært det! Omsider!

  • Gøre mit køkken skinnede rent - Nogenlunde... Har prøvet at lede efter hyldepapir, men det er som om det er totalt 1940erne at gøre det.

  • Rydde op i min mailboks - sidst tjekket, over 1000 emails - sidst tjekket, stadig over 1000 emails, suk!

  • Hænge nyvasket tøj udenfor - Har gjort, teorien passer, det er MEGET bedre end tørretumbleren.

  • Stille mit musikanlæg frem et sted i stuen, ikke bag rengøringsmidler i et skab i køkkenet - Niks... Fik aldrig gjort det, har en kæreste der smider tøj over det hele, så det var ikke plads ;-)

  • Smide gamle makeup ud - har virkelig en masse l... der egentlig er livsfarlig for min hud og øjeninfektionfremkaldende - udsættes til næste gang jeg skal have fuld krigsmaling på... Dvs. efteråret! Sminker mig ikke om sommeren, kun lidt mascara. Man ser ligesom bare bedre ud i solen, ik!

  • Tage til svømmehallen - har ikke lyst til stranden, en masse skidt og ragelse ud i havet - Udsat til ubestemt tid, at flashe hvid dej-agtig hud i Spanien (det hedder svømmehallen!) er jeg ikke så vild med.

  • Prøve at lave tomatsauce fra bunden - i Jamie Oliver stil! Tomatsaucen blev det da, men nok ikke Jamie Oliver værdigt.

  • Få noget sol - Blev brændt på bagbenene, skulderne og venstre arm og venstre side af ansigtet, hvorfor lige de steder hænger nok sammen med en akavet liggestilling på tæppen sammen med kaninen, der nærmest vil ligge under min venstre armhule i ly for den varme sol.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...