lørdag, april 15, 2006

MummitroldeneJeg var ganske lille, da jeg så Mummitroldene i tv'et for første gang. Det var historien om Freya og lille My, der så frem til kometens komme til jorden. Jeg forstod ikke ret meget af historien, så jeg blev faktisk ret bange for de mærkelige væsener. Jeg syntes dengang, at tegnefilmen var mørk og deprimerende.

Men da jeg blev ældre læste jeg historien igen, godt nok på svensk, men sværere er det jo heller ikke. Historien er ganske spændende, og appelerer til børnene til at reflektere over verdens tilstand.

Jeg blev betaget af tegningerne. Det er flot, rig på farver, detaljerne og godt gennemskrevet. Tove Jansson står på min egen KANON liste over bøger, mine børn skal læse.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...