mandag, april 24, 2006

Mærkelige abtinenser...

Jeg forstår ikke hvorfor jeg har abstinenser efter kvindemagasiner. Jeg sluger dem lige så snart jeg har købt dem. Det kan næsten ikke gå hurtig nok med at de kommer en gang om måned, eller i Womans tilfælde, hver 3. uge.

Jeg er faktisk ved at blive gammel, nogle gange kan jeg ikke genkende de nyeste bands/hunks/modeller eller lign. Jeg mumler faktisk "Er han/hun overhovedet nået konfirmationsalder?" og snerper munden sammen og tænker "Ungdommen nu til dags..."

Det er ellers de evige samme emner der optræder i disse magasiner.

Få de bedste orgasmer
Dem jeg får er fine nok, jeg behøver ikke dyrt, farvestrålende og elektroniske isenkram eller bruge avancerede trantasex-stillinger for at få lidt lir.

Lav din egen læderbælte/poncho/fed t-shirt med tryk
Desværre, er absolut ikke krea på det felt.

Alt om Brad Pitt/Orlando Bloom/Josh Hartnett
I ved vel godt, at det er nogenlunde de samme spørgsmål de får og de samme svar de fyrer af?

Få en vaskebræt af en mave som Christina Aquilera/Britney Spears
Det ville aldrig ske, helt seriøst!

Se de nyeste af Munthe plus Simonsen og bliv inspireret!
Har I set de priser? Over halvdelen af disse magasiners læsere lever af S.U. De opfordrer ligefrem til at misbruge kassekreditet.

Plastikkirugi - godt eller skidt
Det lader jeg blive usagt...

De nyeste hårtrends
Jeg vil never ever have hanekam, asymetrisk hårlængde, sindssyge farver, meterhøje frisurer eller lignede. Det slags er forbeholdt modeller på catwalken og David Beckham.

30 forskellige neglelak i rødelige farver
Come on... Hvem i h... har 30 forskellige farver?

Jeg kunne blive ved, men ved ikke hvorfor jeg egentlig gider læse disse magasiner. Det gør jo ondt på pengepungen, jeg skulle heller købe en buket blomster til mig selv. Det får jeg da glæde af i mindst en uge, i stedet for de få timer det tager mig at læse magasiner.

6 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...