onsdag, april 05, 2006

Fodbold for dummies

I lørdags befandt jeg mig i en berøget sportsbar ved Århus Å, for at se fodboldkampen Barca versus Real Madrid, og nej nej, jeg er ikke blevet fodboldtosset.

Det er såmænd for at holde kæresten med selskab. Det var begivenhedsrigt for mig, at betragte hvorledes kærestens personlighed forvandles i Dr. Jekyll til Mr. Hyde stil.

Fodboldkampen blev transmitteres på storskærmen. og det var ligeligt fordelt mellem Barca og Real Madrid tilhængere, med en lille overvægt af Barca tilhængere til stor glæde for kæresten.

I ført nylon/polyster-helvede af en fodboldtrøje (ikke mig, kæresten altså) blev han antastet af folk der liiige vil spørge om hvornår kampen starter, hvor meget stillingen er osv. Det herskede en slags solidaritet og sammenhørighed blandt folk der deler passionen for fodbold.

Kampen var spændende nok til at jeg blev grebet med til trods for at jeg fik alt røg i hovedet af en underlig mandsling der stod ved siden af mig, klædt i parka og strikhue. Han kæderøg, og var uanfænget af mine diskrete host eller viften med hænder i luften.

Ronaldhino fra Barca skød et mål på straffe, og så fik kæresten testet sin stemmestyrke lige ind i mit øre. Af en der ikke bruger stemme til daglig, så skal jeg lige love for, at den ikke fejler noget!

Ronaldo (forhåbentligt staves rigtigt, men det er altså ham brasilieren der har haft snablen nede i en eller anden semi-kendt tøs fra København) fra udlignede det med et mål, der faktisk efter min mening var flot. Jeg vovede en par klap, før jeg mærkede en par onde øjne kastet af kæresten. Med en besked om "Klap ikke for de hvide!" Så jeg lader være fremover, vil nødig kvæles næste gang! Jeg klapper for de hvide.... altså AGF, ikke Real Madrid, skat!

Nå, men aften endte med uafgjort, så gik vi i udemærkede humør hjem, lettere røgforgiftet og en liiiille bitte klogere på fodbolden, i hvert fald for min vedkommende.

3 kommentarer:

 1. Tror nu, han hedder Ronaldinho...??¿¿ Men det kan vaere ligemeget, ik? Griner..

  Godt du fik dig en god fodbold oplevelse, for det kan svaert med saadan en rigtig fodboldfan

  SvarSlet
 2. Du har ret Chris... Navnet er straks rettet. Jeg lærer det aldrig, de navne... Det er for mange ho's i spansk fodbold!

  SvarSlet
 3. Hov, troede jeg havde trykket preview? Det virker altså ikke, så prøver jeg igen.

  Det var en god aften på pubben trods vi blev ved at blive kvæle af røg...
  Du har ret at jeg ændrer mig personlighed når det er kampen med Barca. Mere gal og vildt ;o)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...