torsdag, april 06, 2006

Detox dit liv...

Detox går ganske enkelt ud på, at ændre sine spisevaner og sit livstil.

Helt enkelt handler det om IKKE at spise hvede, salt, sukker eller andet der er giftig for kroppen. Det handler om at spise det der er grundlæggende for menneskekroppen. Grønt, fiber og kød, altså ikke det slags med fedtkant på, men magert kød.

Men en af metoderne på at afgifte kroppen er tarmskylling. Man hælder noget (lunken) kamillethe (2 liter ca.) oppe i tarmene via anussen, holder det i sig i ca. 15 min og så bogstavligt talt skide det hele ud igen. I følge nogle af dem kan der komme op til 5 kg. l..t ud. Ydersk! Tænk at have så meget i sig!

Det handler også om at varme- og kuldebehandle kroppen. Altså at få gang i depoterne til at udskille giftstoffer.

En af de første ting man gør, at at kroppen skal afgiftes for sukker. Det er svært, for man må slet ikke indtage sukker i noget som helst form. Man må ikke engang spise frugt. Man lever af grøntsager og kød i to uger. En af de mder har prøvet det, var så desperat efter smagen af sukker, at hun fandt ud af at rød peber var den grøntsag der indholdte noget sødt. At hun rå-åd rød peber. Kroppen er så afhængig af sukker, at humøret ret faktisk stod under frysepunktet flere gange. Sukker gør os høj, hurtigt og billigt,

At detoxe kræver tid, energi og penge, hvilket jeg ikke har. Men ellers står der meget mere på nettet om metoden.

Ellers detoxer jeg på lavt niveau, jeg skyller min næse med saltvand to gange om dagen i mit næsehorn, det får forkølelsen til at gå hurtigere væk, så man behøver ikke at bruge næsesprayen så meget. Det faktisk er ret giftigt og æder sig igennem slimhinderne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...