onsdag, marts 01, 2006

Vejen hjem med tung læs...

Før jeg rejste til København, havde jeg en vandrerygsæk med tøj og toiletsager, og en taske med bærbar computer, 2 bøger og lidt mer tøj. Det skulle gerne holde til 8 uger i hovedstaden.

Men jeg rejser hjem med mere end jeg har haft med herovre. I vil tro at det er løgn...

En bærbar computer, et fjernsyn (jep!! Et 21 tommers motherfucker af en kasse-tv) tøj (lidt mere end der kan være plads i vandrerygsækken og i tasken) en ekstra toilettaske til mine udvidede toiletsager, 2 par sko (foruden for dem jeg havde med), 2 dvder, 3 ekstra bøger.

Det er vist en trailer jeg skal bruge! Heldigvis skal jeg ikke slæbe dem alle med hjem, kan næppe forstille mig komme bærende med fjernsynet ind i bussen 888 til Århus. Min gudmor henter fjernsynet og det meste af mit tøj og ting. Så nøjes jeg med en sportstaske med min bærbar i, og de tøj jeg kan gå i indtil 31. marts, hvor gudmoren og hendes mand losser dem af ved mig inden min mors 50 års tam-tam.

Heldigvis er jeg god til at pakke, og kan få MEGET i en vandrerygsæk. Puh... Noget af en opgave!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...