onsdag, marts 15, 2006

Travl uge...

Uh... Travl uge på seminariet. Kan godt mærke, at man har været væk i 2 måneder. Masser af nye forløb at starte med, og tonsvis af informationer om eksaminer, opgaver og you name it! Men glæder mig da alligevel. forhåbentlig er jeg bedre til at styre stress, for der er mange ting jeg skal jonglere med. Semi, formandspligter (jep, er det stadig), lektier, kæresten og familien. Plus det løse ved siden af.

Jeg er glad, og har det godt, at bybusser strejker i dag, lader jeg det ikke påvirke mig. Har to velfungerede ben, så de skal også bruges. Forhåbentlig varer strejken ikke så længe, det er ikke helt lækkert at gå 5 km hjem i minusgrader i aften.

Men er glad for, at jeg har fredagen fri, og skal med kæresten til Odense. Ren hygge!

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...