torsdag, marts 16, 2006

En indianer...

Jeg har en hørerest, der opfører sig besynderlig sommetider. Når jeg er i byen, så hører jeg larm, kørende biler, stemmer, muzak fra forretninger og hvad der nu ellers larmer af i byen. Jeg er så vant til det, og bruger ikke tid på at skille dem ad. Men sommetider kommer der en skærende stemme ind i mit (dårlige) øre, der får mig til at standse op, og tænke "hvad i h... er det for noget at fyre af!"

I det tilfælde hørte jeg ""En indianer i kano med blod og bræk på ryggen" Jeg tænkte straks, aha! Peruvianere holder deres indtog i Århus igen. I ved... De slags der sælger peruvianske ponchoer (sikkert made in Taiwan), snorflet i håret og peruviansk funk på panfløjte og træharmonika på Clemensbro. Men hov! De er kun i Århus i festugen. Men hvorfor forbinder jeg egentlig dem med en indianer i kano med blod og bræk på ryggen, skal I ikke spørge mig om.

Men jeg kikkede mig om, og 5 meter fra mig er der en pølsevogn. Så siger pølsedamen lige pludselig "en halv måge med sump og sveller" Jeg spiser aldrig pølser ved pølsevognen igen, jargon eller ej!

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...