onsdag, februar 08, 2006

Oh Miss Scarlett...


I efteråret valgte jeg at farve mit hår i kobberbrun farve, som det står på farvningspakken, men det var snarere mere rødt end brunt. Det var faktisk en flot farve, men forleden dag mente jeg, nu at trængte jeg til en anden farve. Jeg ville gerne have håret lysnet til sommer. Så jeg mente at brunt ville være en god overgangsfarve. Men! Resultatet blev en hel del mørkere end forventet, nærmest brunsort. Den kemiske farvningsproces slog fejl. Nu ligner jeg sgu Snehvide! Hud så hvid som sne, og håret så sort som ibenholt og læber så røde som blod. Desværre har jeg dog ikke Disney-Snehvides slanke talje, bambiøjne, evne til at tale med skovens dyr og 7 små venner. Jeg havde næppe taget imod et æble af en gammel kvinde fuld af vorter i fjæset og rådne tænder, der bare sådan lige pludselig dukker op midt ude i skoven. Nå, men det var et sidespring.

Kæresten har ikke set det endnu, men tror indeni at han er til blondiner, gerne de langhårede af slagsen. Scarlett Johansson er en af favoritter, så… Men heller en levende kæreste end et drømmebillede. Det er vi alle vist enige om.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...