onsdag, februar 22, 2006

Øglefilm = bræk

Jeg er en filmnørd, hvilket mine nærmeste godt kan bekræfte det. Så jeg har set mange film, desværre også mange B-filme, som jeg godt kunne være foruden. Så jeg er rimelig kritisk med at det bliver lavet fortsættelser af virkelige, gode film.

Men! Der er nogle film, som slet ikke fortjente at blive lavet, og som er elendig på alle måder. Jeg snakker om Jurassic Park. Nu har Steven Spielberg (i øvrigt oscar-nomineret for "München", en film i en anden vægtklasse end Jurassic Park) offiecelt bekræftet at han i løbet af 2007 vil lave Jurassic Park 4!!!!! Hvor længe vil de køre på det? Der var overhovedet ingen variation i hverken 1,2 eller 3. Nogle øgler bliver udklækket, en unge bliver snuppet og en rasende kæmpe øgleforældre, der trænger helt alvorligt til trandtråd, splitter det hele fra hinanden, tager en par menneskesandwichs og bliver genforenet med ugen. De mennesker der spiller med, lover højtidigt ikke at gøre det igen. Men det gør de. Lige i nælderne. Hvor god en historie er det så? Nada!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...