mandag, januar 30, 2006

Søvnløshedsblues...

Kender I den fornemmelse af, når man har taget en lur, en lang en, så føles det som om dagen er blevet vendt op og ned på det hele. Jeg var nødt til at tjekke min mobil hvilke dag det er, og om jeg har sovet hele natten. Det er snarere koma-søvn, hvor man bagefter ikke ved om det kun har taget 20 min eller 5 timer. Det er lidt ubehageligt. Heldigvis er det sjældent der sker.

Jeg lider ikke af decideret søvnløshed, men jeg sover meget let. Selv i min dybeste søvn, kan jeg mærke hvis der kommer en ind i rummet eller når kæresten vender sig, selv om han gør det så roligt han kan, kan det oftest gøre mig lysvågen. Så jeg skal tvinges tilbage til at sove. Når kæresten ligger i sengen og sover, vil jeg jo også helst blive i nærheden af ham. Det har lært mig at sove lidt længere, men at sove længere end til kl. 10, så er dagen næsten ødelagt for mig. (Tak far, for at være en exceritssergent og vække mig hver eneste lørdag og søndag, hvis jeg sover til længere end kl. 9.30!) Jeg frygter lidt alderdommen, hvor man ikke har behov for så meget søvn, jeg gider da ikke kun sove 5 timer hver nat. Jeg vil se 10 år ældre ud end ellers!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...