torsdag, januar 12, 2006

I mangel af...

søvn, skulle man tro at jeg var en slatten klud hele dagen. Men nej, jeg har lavet eller faktisk multitasket helt vildt som kun kvinder kan.

Jeg har undervist, strikket lidt på vej til et andet sted i s-tog for at hente en video, ledt efter det sted og købt ind i Netto på vejen, fandt det, tog s-tog ind til byen og strikkede lidt samtidigt (og nej, jeg er revende ligeglad hvad folk i toget mener om den strikkende kvinde), fik besøgt Københavns hovedbibliotek (hvor vil jeg ønske at jeg havde lånerkort dertil!), gået hen til et møde i den indre by, taget s-tog og bus hjem til far outlaw Albertslund med pakkenelikker. Skrevet min næste uges plan ind, smset med kæresten, lavet mad, vasket op, nusset naboens kat ognu surfer jeg på internet.

Nu er jeg lidt slatten, kun lidt... Gud ske lov at deter fredag i morgen!

4 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...