onsdag, januar 04, 2006

En jyde i København...

Nu er det sådan set ikke usædvanlig at der er en jyde i København, der er adskillige tusinde jydere der mere eller mindre er bosat i København.

Men denne gang er jyden altså mig. Jeg drager over mod djævleøen í dag, for at påbegynde min 9 ugers praktik på skolen på Kastelsvej.

Jeg er allerede blevet advaret af tidligere Københavnere, sindige jydere, familie og venner om, at jeg kommer til at bruge maaaange penge derovre. Det er jo sådan set umuligt at lege Joakim Von And i hovedstaden, men jeg håber da, at jeg er i stand til at bevare min jydske fornuft og have nok til at overleve i de ni uger. Ellers har jeg en rar bankmand med en laaaarge tolerancegrænse og et godt øje til mig. Mon ikke han giver lidt kredit, hvis det glipper?

Ellers glæder jeg helt vildt til at undervise et helt nyt sted med nye unger, og helt nye kollegaer.

Kom ellers godt igennem juleferien hos svigermekaniken, der var et godt selskab, god mad og spændende oplevelser. Nytåret blev fejret med min elskede, bedre kan året ikke begynde.

GODT NYTÅR!

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...