fredag, januar 27, 2006

A black hole in my mind...

Langt, langt ude i galasken, i et andet mælkevejssystem, er det et "sort hul" der går under mit navn. I det sorte hul findes alle de ting jeg til hver dag ikke kan finde, lige når jeg skal bruge det.

Toppen på listen er min pung, min briller og mine nøgler. Sommetider endda også mine bukser.
Kender I det, når I egentlig er klar, og kun lige mangler pungen eller nøgler for at tage afsted. Så er det forsvundet fra jordens overflade?

Jeg er elleres ret bevist om, at ligge de vigtige ting de rette steder, så jeg kan finde dem igen. Men enten bor der et poltergeist, der flytter mine ting, hos mig, eller også lider jeg af alzheimers light. Sikkert det sidste.

Det morer min kæreste hver gang, jeg skal tilbage til Århus, med at spørge om jeg har husket det hele. Jeg svarer hver gang, ja ja, jeg har det hele. Men når jeg tager afsted, får jeg altid en sms med "Skat, du har glemt XXX og XXX, jeg tager det med næste gang" Oftest er det et stykke tøj eller en smykke.

Forleden weekend opnåede jeg det ultimative black hole, nemlig at jeg glemte at tage min mobil med, i den væreste dag isvinteren kunne præsentere af forsinkelser i trafikken. Storbæltsbroen lukkede, jeg skulle køre med nogle andre, men s-toget strejkede og jeg kunne jo ikke give besked. Jeg kom da frem, over Sjælland til Fyn, via diverse omveje til en bekymret kæreste, der snakkede om at kontakte politiet osv. Jeg kom da uskadet frem!

for fremtiden husker jeg de vigtigste, min pung, min mobil og mine nøgler. Dem kan jeg ikke undvære :-)

2 kommentarer:

  1. Dem husker jeg skam... Har dem altid indenfor en armslængde, for nu at citere en vis kære kronprins.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...