onsdag, oktober 19, 2005

Pas på den knladrøde gummibåd


En hemmelig passion for Birthe Kjær har vores familie altid haft. Det er ikke noget vi har diskuteret højlydt, men hun har altid bragt smil frem på vores læber. For hun er en rigtig gutterpige, hende Birthe!

Det begyndte med dengang Birthe var ung og sang "Jeg skal aldrig til bal uden trusser". Da var hun en forhenværende bankassisent med en selvlysende tandpasta-smil. Min mor var i hvert fald vild med den sang, og sang det gentagne gange i min barndom. Min bror og jeg stønnede bare hver gang.

Men så kom hittet, som jeg selv blev helt vild med, "Vi maler byen rød"som hun bragede igennem skærmen med i 1989. Hendes flotte røde kjole huskede jeg ganske tydeligt.
I årenes løb har jeg hørt adskillige sange fra hende, men ikke rigtig noget der egentlig fængede. Men så en dag blev Birthe kult!

På diskoteker spillede man ofte "Pås på den knaldrøde gummibåd", som blev hver mands sang i slutningen af 90erne. Hvor min nabo, Rolle, ganske passende altid glad syngende, når hun fik lyst (hvilket var ret ofte) Bare indrøm det! Du ved hvem du er... En Birthe fan, det er hva' du er! :-)

Håber at hun bliver rask snart, for Birthe, du er en gutterpige!

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...