fredag, oktober 28, 2005

Åh Nynne!

Jeg er ellers en Bridget Jones´fan. Fordi hun oplever og gør ting, der direkte relaterer til noget jeg selv har oplevet.

Men... Nynne... Åh Nynne! Hun er bare for fed, så legendarisk i sin klodsethed, pinlige punchlines og overraskende dyb i reflektioner over simple ting. Jeg slugte de to Nynne´s dagbog, da de udkom. Jeg rågrinede til jeg fik mavekramper, selv om jeg læste det igen og igen. Trænger jeg til underholdning, læser jeg Nynne´s dagbog 1 og 2.

De er blevet filmatiseret, men desværre ikke noget jeg kan følge med i , det er ikke tekstet, så jeg må vente til den udkommer på dvd. Suk!

(Hvis d/I har en piratkopi, hvor man kan se den med tekstning, vil jeg MEGET gerne købe, men tys tys.... Har præket for kæresten over hans piratkopi-forbrug af film er fy!)

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...