lørdag, oktober 22, 2005

Familie Osbourne


Jeg er vild med familie Osbourne. Indrømmet, den familie er bare for langt ude noget gange og totalt syret i deres opførelse. Men de har noget der binder dem sammen, deres kærlighed til hinanden. De er ikke bange for at sige at de elsker hinanden og give hinanden knuser selv om de har været oppe at slås øjeblikket før.

Min fortrukne er Kelly, hun er alt det jeg ikke er, en hystade, krævende, irritabel, provokerende og så har hun perioder hvor hun godt ved at hun ser grim ud, lugter grimt og er kropsumuligt at være sammen med, men hun er ligeglad. Det beundrer jeg hende for.

Jeg har selv ikke modelmål, men at klæde mig grimt, besynderligt og provokerende er noget jeg finder svært, så jeg klæder mig pænt og præsentabelt, sådan en ”Karen Kedelig” noget gange. Så er det forfriskende at se en ung kvinde have en bizar frisure, spøjst tøj og lækker, lækker sko på. Hun kan bære det. Hvis jeg klædte mig sådan, ville dem der kender mig, ringe efter den blå vogn.

Men jeg har lidt ondt af Kelly og hendes bror Jack, deres liv er i den grad blevet udstillet og set af millioner af mennesker, der har deres egen mening om familiens opførsel, gøren og laden. Deres ungdom er jo blevet overvåget af et altseende kamera. At de så efterfølgende ryger ind og ud af afvænningsklinikker er ikke just overraskende. Deres egoer er jo blevet millioner gange forstørret, fra en alm. familie (som den familie nu kan være!) til en ”reality family”. Hvor meget kan de unge mennesker magte?

Jeg tror at ”reality show” æra er ved at uddø, folk har fået nok, grænsen er nået. Jeg håber snart at det slutter snart, før det ender med noget grimt... Et dødsfald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...