onsdag, september 14, 2005

Lidt for meget interesse...

Vi er 30 i klassen på seminariet, og jeg mener at kunne kende de fleste rimelig godt. Men der er især en, der har kastet sin kærlighed på mig. Lad os kalde ham T. Han kom ind i vores klasse sidste år fra en en anden jydsk seminar og har straks fattet interesse for tegnsprog. Troede jeg. Men han inviterede mig ud i maj måned til en middag og en bio tur pr. sms. Men jeg svarede ham aldrig, fordi jeg ikke var så interesseret i ham og jeg gad ikke noget fniderfnadder med en klassekammerat. Hvis der ikke gik, skal jeg udholde personen i de næste to år.
Men i dag spurgte han så, om jeg har modtaget hans sms, hvis ja, så gjaldt tilbudet stadig. Jeg spillede dum og spurgte hvilke sms han snakkede om. Han fortalte så, at han gerne vil ud med mig og lære mig at kende. Jeg sagde, at det ville jeg meget gerne, hvis min kæreste måtte komme med. SÅ!! fik han travlt med at sige at han skulle op til timen, at han vil kontakte mig senere osv. Det var så det... Droppet pga. en kæreste, det var sgu ærgerligt! ;-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...