tirsdag, september 13, 2005

Hårfjerningen

Jeg ville ønske, at jeg ikke skulle bruge så meget tid på at fjerne hår fra min krop. Er man først begyndt, så er det ret afhængig at gøre det. Det er tidens idealer der har dikteret mig til at plukke øjenbryn, barberere ben og bikinilinjen. Ja, sørge for at man kan flashe en glat hud uden at der stikker noget grimt hår ud. Det lægger i min genetiske arv, at der vokser hår - meget hår ud, så snart jeg har skrabet, plukket og vokset det af. Men jeg bliver ved. Dog gør min mor ingen af delene, da hendes egen mor ej heller gør det.

Hvad har så fået mig til det? De skønhedsidealer man får smækket i synet 24/7 i tvet, kvindemagasiner og reklamer for diverse hygeineprodukter. Jeg synes ligefrem, at det er en selvfølge at gøre det, det er ikke specielt attraktivt at have lange hår i strømpebukser.

Sommetider må det have været fedt at være en hulekvinde for 4000 år siden med hårene stikkende ud af armhulene og en rigtig jungle dernede. De skulle ikke tænke på at barbere sig. Men de havde også nok i at lave mad, passe børn, slæbe pakkenelliker og tilfredsstille deres mænd. Så de har næppe tid eller kræfter til overs til noget personligt omsorg.

Mænd slipper lidt billigere, de skal kun barbere sig i ansigtet (medmindre man er af den mørke og behårede type, der bliver nødt til at barbere sig 2 gange om dagen, så stakkels dem!)

Jeg kunne være lige så grusom og bede fyren om at "barbere løgene", så får vi at se hvordan han klarer udvoksningen.

9 kommentarer:

 1. Hehe, barbere løg... Det er nok de færreste mænd der vil gå med til det i ren skræk for at komme til at snitte de dyrbare løg... *G*

  Mht glitterblade med kvinder uden hår - så er der sikkert nogen af dem, der har glemt at barbere sig og så er hårene jo bare blevet retoucheret væk.

  SvarSlet
 2. Hehe, barbere løg... Det er nok de færreste mænd der vil gå med til det i ren skræk for at komme til at snitte de dyrbare løg... *G*

  Mht glitterblade med kvinder uden hår - så er der sikkert nogen af dem, der har glemt at barbere sig og så er hårene jo bare blevet retoucheret væk.

  SvarSlet
 3. Hehe, barbere løg... Det er nok de færreste mænd der vil gå med til det i ren skræk for at komme til at snitte de dyrbare løg... *G*

  Mht glitterblade med kvinder uden hår - så er der sikkert nogen af dem, der har glemt at barbere sig og så er hårene jo bare blevet retoucheret væk.

  SvarSlet
 4. Ja, så faktisk et engelsk doku-se-mig program om hårfjerning på TV Danmark. hvor kvinder fortalte hvorfor de fjerner hår og hvordan de gør det.

  Der var en fotomodel med i programmet og hun tilhørte gruppen af de mørkhårede. Man fulgte hendes forberedelser med at fjerne hår på benene, armene, armhuler, overlæber, øjenbryn, de nedre regioner og da hun har gjort det i adskillige år nu, tog det hende en time i alt. Jeg bruger ikke EN time på toilettet sammenlagt om dagen.

  Kors i r....!

  SvarSlet
 5. For det første... hvis en kvinde har kraftig hårvækst, så er det ikke godt nok at trimme til bikinilinien...

  For det andet er der masser af mænd der barberer "løgene" og andet både frivilligt og af egen drift, undertegnede inklusiv. Det er noget nyt herhjemme, i andre kulturer har de gjordt det i årtusinder.

  Måske det ikke er kommet til den jyske provins endnu; bonderøvshomofobiske kommentarer kan sikkert gøre sit.
  Så må man kigge lidt ud over egen næsetip og opleve verdenen, eller hive lidt af resten af verden til sig.

  Anders

  SvarSlet
 6. At barbere løgene.. glem det do!
  en forkert snit og man kan godt glemme alt om at få børn! hehe. ;-)

  Synes selv det er noget pjat at skulle barbere sig dernede.. Er det for at få mindre luftmodstand eller føltes det mere behagelig?

  Hvilket jeg tvivler på, da min fætter havde faktisk barberet sig dernede og han kløede sig dernede HELE dagen og dagen efter!!
  Så det ER nået her til Jylland. ;-)

  MVH
  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...